Verbouw


Ook voor de kleinere klussen staan wij volledig achter de klant om deze bij te staan. Veel klanten vragen Van der AA Bouwbedrijf bv om hulp als het gaat om het renoveren, uitbreiden of verbouwen van hun woning. Wij gaan de uitdaging natuurlijk altijd aan om uw huis weer netjes op te bouwen. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren en aanleggen van badkamers, kozijnen, erkers, serres, bijkeukens, garages, carport, dakramen en dakkapellen.

Het werk begint doormiddel van het schetsen van een ontwerp dat meestal samen wordt gedaan met de wensen van de klant. Na akkoord zorgen wij voor de bestektekening en eventuele bouwvergunningen (indien noodzakelijk). Uiteraard is het ook hierbij mogelijk om uw eigen tekening aan ons voor te leggen, wij zorgen dan voor een passende prijsopgave en een correcte afhandeling.

Nieuwbouw - Woningaanpassing - Verbouwingen - Onderhoud - Renovatie

Bouwbedrijf van der AA kan u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden die uw woning biedt.
Zodra uw wensen duidelijk op tekening staan en een werkomschrijving is gemaakt, wordt middels een offerte duidelijk gemaakt wat verwacht mag worden.

Van der AA Bouwbedrijf bv - Tongerloostraat 20 - 5154 PH Elshout - Tel.: 0416-378162 - Fax. 0416-380438 - info@vanderaa-bouwbedrijf.nl
K.v.K. Oost-Brabent 180.41.559 - B.T.W. nr. NL 8095.31.379 B01