Onderhoud


Hebt u plannen om uw huis te verbouwen of iets aan uw huis te bouwen?
Van der AA Bouwbedrijf bv gespecialiseerd en heeft veel ervaring in onderhoudswerkzaamheden.
Onderhoudswerk voeren we vooral uit voor particulieren en bedrijven, hieronder valt bijvoorbeeld het vervangen van kozijnen, dakkapellen, goten, overstekken, van voordeurslot tot schuurdeur, van een nieuwe schoorsteen tot het vernieuwen van het hele dak.

Nieuwbouw - Woningaanpassing - Verbouwingen - Onderhoud - Renovatie

Met de jarenlange ervaring en het vakmanschap is dit onderdeel in staat vrijwel elke klus te klaren. Van kleine verbouwingen tot en met grote renovatieprojecten.
Van bijkeuken tot dakkapel en van carport tot serre, al dit soort ‘aanpassingen’ kunt u het beste in handen geven van onze Renovatie en Onderhoudsspecialisten. Of het nu gaat om authentieke elementen of de meest moderne oplossingen. U blijft binnen het afgesproken budget, de planning wordt waargemaakt én er wordt maximaal rekening gehouden met uw leefomstandigheden. Ten slotte wonen de meeste mensen nog gewoon in hun woning terwijl er verbouwd wordt.

Van der AA Bouwbedrijf bv - Tongerloostraat 20 - 5154 PH Elshout - Tel.: 0416-378162 - Fax. 0416-380438 - info@vanderaa-bouwbedrijf.nl
K.v.K. Oost-Brabent 180.41.559 - B.T.W. nr. NL 8095.31.379 B01